PEČENÍ A ZMRZLINA
Nejprodávanější
70% čokoláda je pravá hořká čokoláda podle originální receptury Josefa Mannera I. z roku 1895. Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, vanilka a dál už nic. Díky extra vysokému 70%...
Počínaje kakaovými boby až po hotovou jemně hořkou čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner.
Počínaje kakaovými boby až po hotovou čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner. Tak se zajistí ideální vlastnosti čokolády pro použití v kuchyni....
Vyznačuje se výrazně chutí, kterou utváří kakaové máslo speciálně vyráběné ve společnosti Manner. To je možné jen díky tomu, že všechny kroky zpracování, od pražení kakaových...
Určená pro opravdové milovníky kakaa z nabídky společnosti Manner. Počínaje kakaovými boby až po hotovou čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner.
Určená pro opravdové milovníky kakaa z nabídky společnosti Manner. Počínaje kakaovými boby až po hotovou čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner.
Manner používá pro Schoko-Glasur pravou čokoládu, která spolu s kakaovou hmotou vede k jemné a vysoce kvalitní čokoládové glazuře. Díky své speciální kompozici není glazura...