Manner Chocolade 52% Kuvert ZB 200g

Značka: MANNER
Počínaje kakaovými boby až po hotovou jemně hořkou čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
19.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 230
67,90 Kč 339,50 Kč / 1 kg
Manner Chocolade 52% Kuvert ZB 200g
Značka: MANNER
Manner Chocolade 52% Kuvert ZB 200g
Fairtrade

Čokoláda s min. 52% podílem kakaa

Kvalitní vaření a pečení pro opravdové milovníky kakaa z nabídky společnosti Manner.

Počínaje kakaovými boby až po hotovou jemně hořkou čokoládu čokoládu jsou všechny výrobní kroky realizovány přímo ve firmě Manner. Tak se zajistí ideální vlastnosti čokolády pro použití v kuchyni. Jemně hořká čokoláda se vyznačuje 52% podílem kvalitního kakaa. K dostání v 200g provedení v recyklovatelném, uzavřeném obalu pro dokonalou ochranu výrobku.

Věděli jste to?

Při konšování čokolády se všechny přísady lehce míchají 24 hodin při teplotě až do 80 °C. Tím se dosáhne jemných, rozplývajících se vlastností a jedinečné chuti. Společnost Manner je ostatně jednou z mála firem, které čokoládu ještě zpracovávají přímo z kakaových bobů, tedy si i samy praží kakao!

Čokoláda s min. 52% podílem kakaa se vyrábí podle zásad záruky kvality produktů Manner a trvale udržitelného pěstování kakaa.

Skladování
Uchovávat při pokojové teplotě a v suchu.
Výrobce
Josef Manner & Comp. AG
Wilhelminenstrasse 6
1170, Vienna, Austria
Země původu
Rakousko
Složení   Výživové údaje   ø100g
Cukr   Energetická hodnota 2412kJ/574kcal
Kakaová hmota    Tuky 38,3g
Kakaové máslo   z toho nasycené mastné kyseliny 23,2g
Emulgátor: Sojový lecitin   Sacharidy 49,3g  
Přírodní aroma   z toho cukry 47,1g
    Bílkoviny 4,1g
    Sůl 0g
       
       
 
Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a stopy mléka
Kakao: 52% minimum v čokoládě
*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
 

Doplňkové parametry

Kategorie: MANNER
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 9000331602301

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: